Gratis annoncering med Google Ad Grants

Kort sagt giver det alle godkendte NGO'er mulighed for at skabe og køre målrettede Google Ads-kampagner uden at skulle bekymre sig om store markedsføringsbudgetter. Med disse kreditter kan NGO'er målrette deres budskaber mod deres målgrupper, øge deres synlighed på søgemaskiner og generere mere trafik til deres websteder.

Hvordan kommer du igang?

Først og fremmest er det vigtigt at sikre, at din organisation opfylder Googles krav til godkendelse. Derefter kan du ansøge adgang “gratis” gennem organisationen Techsoup.dk, der formidler Googles nonprofit-program. Når din NGO er godkendt, skal du oprette dig inde på Google.com/nonprofits for at adgang til værktøjerne.
Hele processen tage cirka en uges tid, også er i igang.

Men hvorfor er dette tilbud så værdifuldt for os?

For det første giver det NGO'er mulighed for at nå ud til en bredere publikum, hvilket kan føre til øget opmærksomhed omkring jeres mission og arbejde. Dette kan hjælpe med at tiltrække flere frivillige, medlemmer, donorer og samarbejdspartnere til organisationen.

Et eksempel på, hvordan en NGO kan drage fordel er ved at køre kampagner rettet mod specifikke søgeord relateret til jeres vision eller mål.
Dette kan bidrage til at sikre jeres website vises øverst i søgeresultaterne, når folk søger efter relevante emner igennem Google's søgemaskine. Derudover kan NGO'en bruge løsningen til at promovere specielle begivenheder, fundraisere eller oplyse om de vigtige mål for jeres non-profit.

I sidste ende handler det om at udnytte de ressourcer, der er tilgængelige, for at styrke NGO'ernes indflydelse og bæredygtighed. Ved at tage imod dette tilbud fra Google kan NGO'er træde ind i den digitale markedsføring verden med tillid og ambitioner om at nå ud til endnu flere mennesker og gøre en positiv forskel i verden.

Ansøg i dag og start din rejse mod en mere synlig og effektiv NGO!

Ansøg på Techsoup her
Læs mere på Google for Non-profits her

Joachim Dittman

Partner

Joachim Dittman

Besked sendt